értékesítő

Minek nevezzelek – népszerű értékesítő megnevezések

14 április 2016,
 0

A dedikált értékesítő is, mint bármely más szakma képviselője, legyen mérnök, építész vagy könyvelő – igazán jó akar lenni! Szakmánk, hivatásunk kiválóságai, olyanok, akiket keresnek, akiknek kikérik a véleményét, tanácsát. Mit is csinálunk?


értékesítő prezentáció

Értékesíteni kell, tudom… – az értékesítés legnagyobb titka

10 április 2016,
 0

Igen, az első lépés, hogy elfogadjuk a tényt, hogy a mindennapi interakciók során tulajdonképpen értékesítünk, magunkat adjuk el! Már az első találkozás alkalmával, amikor bemutatkozunk, elmondjuk, kik vagyunk, mit szeretnénk, és igyekszünk rábírni a másik felet, a beszélgetőpartnerünket, hogy úgy cselekedjen…


boldog értékesítő

A boldog értékesítő, mint az üzleti siker tényezője

5 március 2015,
 0

Szívesen megnövelné cége bevételeit, az értékesítését? Mit szólna vajon 37%-kal nagyobb értékesítői teljesítményhez? Tegye boldoggá a munkahelyet! Hihetetlen? Hogyan lehet összefüggés a munkahelyi teljesítmény és boldogság között?


banki értékesítés

A banki értékesítés csúcsai. – Bármilyen befektetési termék érdekli esetleg?

19 február 2015,
 0

Ezt a kérdést szegezte nekem a banki tanácsadói titulussal rendelkező hölgy, miután a netbanki szolgáltatás módosítását elintéztük. Éppen indulni készültem, felálltam, vettem a kabátomat, táskámat. Mit válaszolhattam volna?


A szerethető üzletkötés? Eladni jó, mert…

19 február 2015,
 0

Üzletkötő, értékesítő kerestetik – Olvasom az egyik állásportálon, egy sikeres start-up cég újabb vállalkozásának beindításához keres üzletkötőt, értékesítőt. Mindennapi történetnek gondolhatnánk, de a hirdetés felvezetése több, mint gondolatébresztő. Olvassa el, hogyan szűrheti a jelentkezőket egyetlen frappáns indítással!


hideghívás, lehet szerethető?

Az értékesítés mumusa helyett szerethető hideghívás. Létezhet?

2 február 2015,
 0

Hogyan válhat a nemszeretem hideghívás eredményes munkává? Hogyan szabaduljon a hideghívást övező flusztrációtól és váljon sikeres értékesítővé? Lehetséges ez? Olvassa el részletesen!


értékesítési terv

Értékesítési terv? A hónap kedvenc szava

26 január 2015,
 0

Találós kérdés: vajon mi a január hónap kedvenc szava? Melyik a leggyakrabban használt kifejezés a cégek vezetői értekezletein: persze hogy a tervezés! A tervezés egyik nagyszerű módját láttam meg egy üzleti összejövetelen, most itt közreadom.


értékesítő varázsszavak

Értékesítő és varázsszavai: Motiváció, inspiráció, ambíció

10 január 2015,
 0

Cégvezetőként hogyan motiváljam az üzletkötőimet? Hogyan buzdítsam, ösztönözzem, hogy hétről hétre termeljenek bevételt? Milyen eszközök állnak rendelkezésemre? Van valami tuti módszer? ÉS ha igen, akkor mi az?