értékesítő
14 április 2016,
 0

Böngészem az éppen megjelenő, személyemre szabott, kiválogatott, csak nekem szóló álláslehetőségeket: értékesítési munkatárs, eladó, biztosítási üzletkötő, befektetési tanácsadó, kommunikációs tanácsadó, reprezentáns, kereskedelmi képviselő, telefonos értékesítési munkatárs, ingatlanértékesítő kollega, értékesítési csoportvezető, műszaki értékesítő, értékesítési vezető, mérnök-üzletkötő, orvos látogató, sales representative, és így tovább.

Az értékesítés, mint tevékenység, a munkakör megnevezése is csakúgy mint a nekem eladandó, megvételre kínált termékkör, és vagy szolgáltatási paletta óriási! Kínálhatunk kézműves sört, vajízű margarint, víztisztító berendezést, szuper párolóedényeket, gyógyszert, vetőmagot, komplex orvosi szolgáltatási csomagot, személyre szabott edzéstervet, tavaszi testi-lelki tisztítókúrát, nyugdíj elő-takarékossági programot, online nyelvtanfolyamot…
A lényeg marad: eladunk, értékesítünk!

A dedikált értékesítő is, mint bármely más szakma képviselője, legyen mérnök, építész vagy könyvelő – igazán jó akar lenni! Szakmánk, hivatásunk kiválóságai, olyanok, akiket keresnek, akiknek kikérik a véleményét, tanácsát. Mit is csinálunk? Nap, mint nap arra törekszünk, hogy felismerjük és megtaláljuk a problémákat, és azok megoldásához hozzásegítsük, kiszolgáljuk az ügyfeleket!

Amikor jómagam sok sok évvel ezelőtt megfogalmaztam magamban, hogy mit is csinálok, hogy tulajdonképpen az értékesítő tevékenységem során nem csinálok mást, mint beszélgetek – na ez igazi fellélegzés, megkönnyebbülés volt számomra! Hiszen ez a nagyon klassz ebben a munkában! Megtudakolni mi az a helyzet, amiben éppen most van a beszélgetőpartnerünk, kipuhatolni vajon mit szeretne, mi a probléma, amire megoldást keres éppen akkor, amikor beszélgetünk!

Szeretne Ön is ilyen könnyeden, oldottan, jókedvűen már már észrevétlenül eladni?
Kíváncsi arra, hogyan lehet ezt megtapasztalni? Segítek!

Jelentkezzen MOST a 30 perces díjtalan VIP skype konzultációra:

Időpont egyeztetés:
email: bakaizsoka@salescoach.hu,
és telefonon: +36 20 92 87 405
vagy kérjen visszahívást:

visszahívást kérek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.


1 × = négy