Miért engem válasszon? Mert szenvedélyesen szeretek saleseket segíteni!

Bakai Zsóka - eredeti végzettségem szerint kereskedelmi üzemgazdász lennék, évek hosszú munkatapasztalata alapján azonban - terepen edződött saleses vagyok.

Bakai Zsóka, salescoach
Coach és értékesítési tréneri hivatásomat negyedik éve gyakorlom.

Bemutatkozásomat coachként folytatom, és máris kérdezek: Kedves Olvasóm, aki most rendhagyó bemutatkozó soraimat olvassa, gondolt-e már arra, hogy bizony jó lenne valakivel megosztani, megbeszélni például egy nehéz szakmai döntés előtt a dilemmáit, a felmerülő kérdéseit? Vagy egyszerűen csak egy aktuális helyzetről külső szemlélő véleményét kérni?

Nos, jelentkezem! Itt vagyok, kérem tiszteljen meg bizalmával, és válasszon engem!

Először is azért válasszon engem: mert én nem születettem értékesítőnek! Azzá lettem! Megtanultam, megtapasztaltam, és megszerettem!

És még azért is engem válasszon, mert

  • - közel húsz éves értékesítési tapasztalattal rendelkezem,
  • - tudom, mit jelent nap mint nap a „harctéren edződni”,
  • - saját magam értékesítettem terméket és szolgáltatást is,
  • - dolgoztam a média világában is: értékesítettem klasszikus és online hirdetési felületeket,
  • - szereztem támogatókat több száz fős rendezvényekhez évről évre, gyűjtöttem sok sok milliót,
  • - aktív részese voltam a gyorsan forgó fogyasztási cikkek piacán (FMCG) meghatározó szakmai rendezvények lebonyolításának,
  • - értékesítési vezetőként felelős voltam csapatom teljesítményéért.

Ez a múlt, de mi van a jelenben, a folyamatos változások világában?


A változás, a változtatás, a cselekedjünk másként, mint eddig - gondolat és cselekvés elkötelezett híve vagyok! – Ezt képviselem, ennek vagyok szószólója!

Salestréningspecialistaként cégek számokban mérhető bevétel növekedését eredményező egyéni és csoportos értékesítési készségfejlesztő programokat készítek. Dolgozom kkv cégtulajdonosokkal, cégvezetőkkel.

Küldetésemnek tekintem, hogy önmagunk értékesítési képességét az átlagemberekben erősítsem. Hitvallásom, hogy az értékesítés, az értékek közvetítése mindennapi tevékenységünk szerves része, megtanulható és megszerethető hivatás!

Hogyan dolgozom, mit csinálok én?


Saját fejlesztésű coaching és tréning programjaim valamint workshop rendszerem húsz év értékesítői tapasztalata alapján készült, tartalmazza mindazokat az ismereteket és gyakorlati tudnivalókat, melyeket én magam értékesítőként szereztem, tanultam, majd ezeket továbbfejlesztettem, aktualizáltam.

ÉRTÉKES-TI Beszélgetések címen havi rendszerességgel tartok interaktív előadásokat magánembereknek, segítve ezáltal a régi/új értékek, az értékes gondolatok, tapasztalatok közkincsre adását, valamint az értékesítésről, az eladásról alkotott negatív gondolataik átformálását.

Vállalkozni annyi, mint értékesíteni! - Értékesítési workshopomon a mikro-, és kisvállalkozások vezetőivel, értékesítőkkel, magánvállalkozókkal a mindennapok valós értékesítési szituációit elemezzük és gyakorlatok, esettanulmányok gyűjteményével gazdagítjuk a résztvevőket.

Miért jó Önnek amit én csinálok?


Cégvezetőként először is azért, mert én vagyok az Ön és cége külső szeme! Független szakértő rálátásával dolgozunk együtt az Ön által meghatározott feladaton, elérendő célon! Abban segítem Önt - az aktuális elakadásában, dilemmájában -, hogy megtalálja az adott problémájára az Ön akkori, saját, legjobb megoldását!

Közös munkánk eredményeképpen gyakorlati, praktikus eszköztárat, és módszereket is kaphat a mindennapokhoz!

Jelentkezzen MOST a 30 perces ingyenes skype konzultációra:

Időpont egyeztetés:
email: bakaizsoka@salescoach.hu,
és telefonon: +36 20 92 87 405
vagy kérjen visszahívást:

visszahívást kérek!